UUDEN STUDIOTILAN ESITTELY

 

Heipä hei ja ihanaa toukokuun alkua!

Maaliskuun alkupuolella tapahtui kivoja juttuja, nimittäin uuden studiotilan etsintä tuli vihdoin päätökseensä. Kauniin Törnävän entisen sairaala-alueen rakennuksia on viime vuosina remontoitu yritysten ja eri alojen toimijoiden käyttöön, ja päädyinkin käymään Piirillä muutamanakin eri päivänä tilanäytöissä. Mitään ihan sopivaa tilaa ei tullut vastaan - kunnes törmäsinne ihan sattumalta tähän, jota ei oltu menossa alunperin katsomaankaan. Ihastuin samantien valoisuuteen ja näin tilassa potentiaalia, ikioma oma pikku vessakin löytyi jota ei oikeastaan muissa katsomissamme tiloissa ollut! Huonekorkeutta löytyy noin kolmen metrin verran. Talo jossa studio sijaitsee on nimeltään Ateljé -talo ja täällä on paljon muitakin taide -ja kulttuurialan toimijoita. Ihana päästä osaksi tätä yhteisöä!

Melkeinpä samantien pääsinkin sitten remppatouhujen pariin, siinä kului maaliskuu ja huhtikuun alku. Tilaan asennettiin pistorasiat joita tilassa ei tosiaan ollut yhden ainutta, verhokiskot, rullattavat pimennysverhot ikkunoille, laminaatti ja jalkalistat. Ikkunakarmit taisin maalata neljään kertaan. Jos kiinnostaa nähdä remppamateriaalia enemmän, niitä löytyy Instagramin puolelta storyjen kohokohdista nimellä “Studio”.

Tila ei ole mikään valtavan suuri, mutta koska tiedän studiotilan tarpeeni olevan kuitenkin loppupeleissä melko pieni uskoin että saan tämän hyvin suunnitelluilla ratkaisuilla toimimaan. Tilaa saa esimerkiksi käytettyä luonnovalostudiona, mutta pimennysverhojen ansiosta tilan saa myös studiovaloja varten pimeäksi. Sänkyratkaisuna toimii ilmapatja, jonka saa tarpeen vaatiessa nopeasti käyttöön tai pois tieltä. Levitettävä klaffipöytä helpottaa tuotekuvauksia ja pystyn pitämään myös kuvauspalaverit studiotilassa. Tähän mennessä kaikki ratkaisut ovat toimineet erittäin mainiosti ja odotan innolla mitä kaikkea täällä tulee toteutettua!

Terkuin, Krista

 
 
studioKristaKommentoi