SANNI & EETU / LAPUAN TUOMIOKIRKKO & HELLANMAAN NS

 

Sannin ja Eetun hääpäivää vietettiin elokuun puolivälissä. Sää oli mitä täydellisin puolipilvinen, joka päivän mittaan muuttui auringoksi ja todella kauniiksi ilta-auringoksi! Kuvaukset aloitettiin first lookeilla, jonka jälkeen otettiin potretit kaasojen ja bestmanien kanssa. Mikäli teillä on toiveissa kaaso- ja bestmankuvat jo potrettien yhteydessä, heti kuvauksen alkupuoli on suosittelemani aika tälle ja saadaan sen jälkeen rauhassa keskittyä hääpotrettien fiilistelyyn. Tunnelmakin saattaa rentoutua, kun saa hetken naureskella ystävien kanssa!

Potretteja kuvasimme kahdessa eri miljöössä, jonka jälkeen siirryimme kirkolle vihkimiseen. Lapuan tuomiokirkko on minun kotikirkkoni sillä olen Lapualta kotoisin, ja sinne on aina kovin kotoisaa mennä kuvaamaan. Vihkimisen jälkeen kuvattiin yhteiskuvat koko juhlaväestä kirkon portailla ja siirryttiin jatkamaan juhlia Hellanmaan nuorisoseuralle. Täällä en ollutkaan ennen kuvannut, ja olipa ihanan tunnelmallinen paikka, joka oli vielä upeilla koristeluilla saatu loistoonsa! Täällä kuvaisin oikein mielelläni myös uudelleen.

Päivä oli kokonaisuudessaan aivan ihana ja hääparin näköinen, ja illan kruunasi yllätysshow sulhaselle. Kiitos tuhannesti, kun sain olla mukana päivässänne <3