PIENI HERRASMIES PERHEENSÄ KANSSA STUDIOLLA

 

Hei, ja ihanaa lauantai-iltaa! Alkuvuosi on ollut yllättävänkin työntäyteinen ja oon kyllä todella kiitollinen siitä! Oon päässyt kuvaamaan ihania kuvauksia studiolla, monia innostavia yrityskuvauksia sekä todella monipuolisesti erilaisia lehtikuvauksia. Kesän 2023 hääkuvauskalenteri on myös nyt täynnä! Hieman spesiaalina yksityiskohtana tämän vuoden hääjutuissa on se, että oon itse menossa myös syyskuun lopulla naimisiin - odotan innolla tuleeko häiden kuvaamiseen sitä kautta myös jotain uutta näkökulmaa, kun elää tässä tietynlaisessa hääkuplassa koko ajan.

Mutta asiasta toiseen, kuvaustyyliini on aina kuulunut laajojen gallerioiden kuvaus. On mielestäni ihanaa toimittaa asiakkaalle tarinallinen kokonaisuus, joka sisältää kaikki kuvauksen aikana läpikäydyt tunteet, ilmeet ja eleet ja yksityiskohdat ilman, että laajasta galleriasta pitäisi joutua valitsemaan vain tietyt kuvat!

Tällä kertaa kurkataankin, miltä esimerkiksi voi näyttää galleriallinen perhekuvia (tässäkään ei toki ole lähellekään koko toimitettu setti, vaan valikoidut helmet!), jossa mukana oli 11 päivän ikäinen vauva sekä hänen isosiskonsa ja vanhempansa! Vastasyntyneen kuvauksistani sen verran, että en erityisemmin kuvaa vastasyntyneitä tarkasti aseteltuina ja kapaloituina - tähän Seinäjoen alueelta löytyy taitavia tekijöitä joita mielelläni suosittelen - vaan oma kuvaustyylini on enemmänkin elämänmakuista lifestyle-henkeä, jossa koko perhe saa olla osallisena ihmettelemässä uutta tulokasta <3

Hymyjä kuvien katseluun, tämän pikkumiehen ilmeet on niin mainioita!

PS. Kuvia klikkaamalla näät ne isompana.

Terkuin, Krista